вівторок, 07 грудня 2010 10:26

"Ліверпуль" розгромив команду свого екс-наставника

"Ліверпуль" розгромив команду свого екс-наставника

"Ліверпуль" у матчі 16-го туру чемпіонату Англії з футболу з "Астон Віллою" забив три м'ячі.

Авторами голів гри, яка пройшла в Ліверпулі, стали Давід Нгог (14-а хвилина), Райан Бабел (16), Максі Родрігес (56).

Завдяки цій перемозі "Ліверпуль" набрав 22-е очко в чемпіонаті. За цим показником він зрівнявся з "Вест Бромвічем", який займає восьмий рядок у турнірній таблиці.

Для "Астон Вілли" ця поразка стала третьою поспіль у чемпіонаті, в якому команда йде на 16-му місці.

Головний тренер "Астон Вілли" Жерар Ульє прокоментував результат матчу.

"У даний момент "Астон Вілла" - не сама впевнена команда в лізі, і ми знаємо про це. Ми виходили на цей матч після кількох поразок поспіль, тому, думаю, перший гол трохи приголомшив нас.

Другий гол був забитий з положення поза грою. Я бачив це, навіть перебуваючи біля бровки. Саме цей м'яч став для нас фатальним, тому що він означав, що гра для нас, по суті, закінчена.

Думаю, наприкінці першого тайму ми діяли добре. У другій половині ми провели непоганий відрізок і були близькі до забитого м'яча, коли міг відзначитися Агбонлахор. Замість цього ми пропустили третій гол.

Ми повинні вирішити кілька проблем, які на даний момент існують у команді. Одна з них - гра в обороні. Ми повинні краще захищатися як команда.

Є моменти в нашій грі, які ми поліпшили, але в той же час нам необхідно бути сильнішими в плані психології", - наводить слова Ульє офіційний сайт "Астон Вілли".

16-й тур

Ліверпуль - Астон Вілла - 3:0 (2:0, 1:0)

Голи: 1:0 - Нгог (14), 2:0 - Бабел (16), 3:0 - М. Родрігес (56).

За матеріалами РИА Новости, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" розгромив команду свого екс-наставника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі