середа, 26 грудня 2007 12:18

"Ліверпуль" можуть продати другий раз за рік

"Ліверпуль" можуть продати другий раз за рік

Найтитулованіший англійський клуб "Ліверпуль" удруге за рік може змінити свого власника. Американські власники клубу Том Хікс і Джордж Джиллетт виявилися нездатними спонсорувати клуб і тепер будуть змушені продати "Ліверпуль", щоб погасити узяті кредити.

Американський дует, що заплатив за клуб 219 мільйонів фунтів стерлінгів, виявив бажання виручити в три рази більше, проте, враховуючи той факт, що вже в лютому їм буде необхідно виплатити 298 мільйонів по кредитах, а цієї суми вони не мають у своєму розпорядженні, Хіксу і Джиллетту доведеться погодитися і на меншу суму.

Як повідомлялося раніше, американці вже відмовилися від фінансування сучасного дизайну нового стадіону 18-разових чемпіонів Англії, пославшись на різко збільшені ціни.

Головним кандидатом на придбання клубу є еміратський консорціум Dubai International Capital, контрольований шейхом Мохаммедом бін Рашидом Аль Мактумом, який вже виявляв бажання придбати "Ліверпуль" у 2006 році.

News of the World

24.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" можуть продати другий раз за рік ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі