неділя, 18 травня 2008 12:19

"Ліон" всьоме підряд виграв чемпіонат Франції

"Ліон" всьоме підряд виграв чемпіонат Франції
Перемігши на виїзді "Осер" (3:1), "Ліон" всьоме підряд виграв чемпіонат Франції.

Набравши 79 очок, підопічні Алена Перрена випередили на чотири бали "Бордо", який, у свою чергу, не зміг взяти гору в завершальному турі над "Лансом", - 2:2.

У поєдинку з "Осером" "Ліон" вирішив результат зустрічі вже до 10-ої хвилини, коли Карім Бензема і Фред записали на свій рахунок по голу. У другому таймі Кім Чельстрьом остаточно зняв всі питання щодо переможця матчу і першості в цілому, після чого ліонці дозволили супернику провести м"яч престижу.

В результаті "Ліон" став чемпіоном Франції всьоме підряд, тим самим зафіксувавши новий рекорд провідних європейських національних першостей. До нього жодній команді в межах Іспанії, Італії, Німеччини і Англії не вдавалося утримувати за собою титул більше п"яти років - не кажучи вже про шість.

Крім того, пробившись у фінал Кубка Франції, "Ліон" зберігає вагомі шанси на дубль. Там чемпіону протистоятиме столичний ПСЖ, який лише в останній день чемпіонату зміг забронювати за собою місце у вищому дивізіоні і на наступний рік.

Спорт Украины
Зараз ви читаєте новину «"Ліон" всьоме підряд виграв чемпіонат Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі