середа, 19 березня 2008 19:37

"Кривбас" знову знаходиться на межі банкрутства

ФК "Кривбас" знов має серйозні фінансові проблеми. Питання про те, чи відбудеться найближчий матч проти столичних динамівців 23-го березня не стоїть, але фінансова ситуація в клубі не може не лякати. Адже не так давно перед початком минулого чемпіонату криворізький клуб тільки в останню мить знайшов кошти для участі.

Підтвердженням цієї інформації також можна вважати статтю на офіційному сайті команди, в якій сказано: "До уваги прихильників криворізького клубу! Шановні шанувальники футболу! Звертаємось до вас за розумінням ситуації, що склалася у футбольному клубі "Кривбас". Деякий час, через причини, зрозуміти які неважко, у футбольному клубі "Кривбас" може бути відсутній телефонний зв"язок та вихід до мережі Інтернету. Сподіваємось на ваше розуміння та розраховуємо, що ваша любов до футболу, ваша підтримка своєї улюбленої команди залишаться незмінними".

Неважко здогадатися, що клуб просто матеріально не в змозі оплатити телефонні - та інтернет-послуги. Не кажучи вже про те, що співробітники команди не отримують зарплату вже близько 3 місяців.

Спорт.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Кривбас" знову знаходиться на межі банкрутства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі