неділя, 01 квітня 2007 19:27

"Кривбас" врятував очко

Не багато роботи було у головного арбітра поєдинку "Кривбас" - "Металург" З, киянина Сергія Шебека. Боротьби у грі було дуже мало, тому рефері, навіть, не довелось виймати з кишені жовту картку, не кажучи вже про червону. Правда, Шебек призначив пенальті у ворота гостей, але майстер відбивання одинадцятиметрових Андрій Глущенко блискуче справився з сильним пострілом Васіля Гігіадзе.

Коли вже здавалось гра закінчиться нулевою нічиєю, команди обмінялися забитими м"ячами. Спочатку форвард гостей Руслан Любарський дальнім ударом "зняв павутиння" з "дев"ятки" воріт "Кривбаса", а через три хвилини Гігіадзе, скориставшись помилкою Глущенко,який відбив м"яч перед собою, вразив порожні ворота гостей з декількох метрів. На цьому гру можна було закінчувати - на полі був повнісінький штиль...

"Кривбас" - "Металург" З - 1:1 (0:0)

1 квітня 2007 року. Кривий Ріг. Стадіон "Металург".

Суддя: Сергій Шебек (Київ).

"Кривбас": Бажан, Грановський, Ковальчук (Шиклич, 62), Ндрека, Опря, Бурдулі, Бюлюкбаши, Рожков, Сачко, Костишин, Гігіадзе (Котенко, 86).

Головний тренер: Олег Таран.

"Металург" З: Глущенко, Челядинський, Перишич, Квіркелія, Тигорєв, Кашевський, Годін (Степаненко, 79), Акопян (Масаєв, 14), Любарський, Силюк (Демченко, 78), Кабанов.

Головний тренер: Сергій Ященко.

Голи: Любарський (79), Гігіадзе (83).

На 17-й хвилині Гігіадзе не реалізував пенальті (воротар).





Зараз ви читаєте новину «"Кривбас" врятував очко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі