вівторок, 20 лютого 2007 18:03

"Крилья Совєтов" знялися з чемпіонату хокейної суперліги

  Фрагмент матчу ЦСКА - "Крилья Совєтов"
Фрагмент матчу ЦСКА - "Крилья Совєтов"

Московський хокейний клуб "Крилья Совєтов" відмовився від продовження виступів в чемпіонаті російської суперліги через критичний фінансовий стан, повідомляє Лєнта.ру. У вівторок 20 лютого гравці команди, які протягом декількох місяців не отримували зарплатню, відмовилися тренуватися. В середу "Крилья" не вийдуть на матч з "Салаватом Юлаєвим".

У вівторок після розмови з керівництвом клубу команда залишила стадіон в Сетуні. При цьому продовжується страйк працівників арени, яким також не платять заробітну плату. Гравці вирішили самостійно підтримувати форму: чергове тренування заплановане на середу, і якщо проводити його на стадіоні виявиться неможливим, то хокеїсти пограють у футбол на снігу.

В даний час керівництво "Криьєв Совєтов" готує заяву про те, що команда не вийде на черговий матч регулярного чемпіонату суперліги проти "Салавата Юлаєва", який повинен відбутися 21 лютого в Москві.

В понеділок "Крила" зазнали розгромної поразки від ЦСКА (3:8). На післяматчевій прес-конференції головний тренер команди В"ячеслав Анісін підтвердив намір гравців почати страйк і визнав фінансові труднощі, які існують в клубі.

Зараз ви читаєте новину «"Крилья Совєтов" знялися з чемпіонату хокейної суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі