вівторок, 29 липня 2008 12:24

"Контракт з Пітером ще не підписаний" - Кличко

Почесний чемпіон WBC у надважкій вазі Віталій Кличко розповів про те, в якому стані перебуває зараз організація його поєдинку проти чемпіона WBC нігерійця Семюела Пітера.

"На сьогоднішній день переговори з командою Пітера продовжуються, і, думаю, найближчим часом ми зможемо дати офіційну інформацію про час та місце проведення цього поєдинку, - повідомив Віталій. - До сьогоднішнього моменту контракт ще не підписаний і вся інформація, що з"являється час від часу в пресі, є спекулятивною. Напевно зараз можу сказати тільки те, що поєдинок відбудеться в жовтні", - наводить слова боксера allboxing.ru.

Поки, за словами Віталія, не відоме місце проведення цього поєдинку, і зараз вони ретельно розглядають декілька пропозицій з Європи та Америки, а також варіант проведення цього бою на батьківщині Пітера в Нігерії.

Як тільки всі ці питання будуть вирішені, і контракт на бій буде підписаний, Віталій перейде до інтенсивного режиму підготовки, що включає два тренування на день.

Зараз ви читаєте новину «"Контракт з Пітером ще не підписаний" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі