четвер, 25 вересня 2008 09:48

"Команди в "Спартаку" не існує" - Калиниченко

Колишній півзахисник московського "Спартака", що нині захищає кольори "Дніпра", Максим Калиниченко розповів, чи не шкодує про те, що залишив стан "червоно-білих", а не дочекався відставки Черчесова.

"Мабуть, Черчесов став лише останньою краплею, а рішення піти зі "Спартака" зріло вже давно. А чи правий був - розсудить тільки життя. Але я знав: якщо чогось чекатиму, то втрачу як мінімум рік кар"єри. Я вірив в Черчесова до останнього, довіряв всім його рішенням і прагнув їх виконувати. Тим більшою несподіванкою став такий його вчинок. Що ж, помилився - подібне теж буває, в людях іноді розчаровуєшся. Це дуже важко, але треба пережити".

"Чи відреагувала на наше з Тітовим переведення в дубль команда? Команда вже давно ні на що не реагує. Нашу історію можна вважати продовженням справи Аленічева, Ковалевскі. Як не сумно про це говорити, команди в дійсному розумінні цього слова в "Спартаку" зараз не існує. Можу тільки сказати, що почалося все не з Аленічева, а набагато раніше", - розповів український півзахисник в інтерв"ю газеті "Спорт-Експрес".

Калиниченко поділився своєю думкою про прихід до "Спартака" данця Мікаеля Лаудрупа:

"Добре, що це незалежна людина - з тієї точки зору, що він ніколи не варився в нашій каші, не має ніяких упереджень і зможе поглянути на все свіжим поглядом. Але посилюватися треба у будь-якому випадку. Але посилення повинне бути конкретним, точковим".

Зараз ви читаєте новину «"Команди в "Спартаку" не існує" - Калиниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі