пʼятниця, 23 травня 2008 14:08

"Колорадо" і "Ванкувер" вирішили тренерське питання

Тоні Гренато отримав друге призначення на посаду головного тренера клубу НХЛ "Колорадо Евеланш".

Гренато, який провів в різних командах НХЛ 13 сезонів, незабаром після завершення ігрової кар"єри очолив "Колорадо" (2002-04 роки). У 2004 році американця понизили: він став асистентом нового наставника денверців Жоеля Кенневіля. У цій якості Гренато пропрацював три сезони, поки Кенневіль і "Колорадо" не розлучилися з обопільної згоди два тижні тому.

"Чим більше я розглядав можливі варіанти, тим більше схилявся до думки, що Тоні - оптимальна кандидатура, - повідомив генеральний менеджер "Евеланш" Франсуа Жігер. - Він енергійний, працелюбний, емоційний і розбирається в хокеї. У нього є позитивний досвід самостійної роботи в НХЛ".

У минулому сезоні "Колорадо" в першому колі плей-офф обіграв "Міннесоту" (4-2), після чого "всуху" поступився "Детройту".

Також в четвер "Ванкувер" оголосив про продовження відносин з наставником команди Аленом Віньо. Кращий тренер НХЛ минулого сезону, попередній контракт якого закінчувався в 2009 році, працюватиме з "Кенакс" аж до закінчення сезону 2009/10.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «"Колорадо" і "Ванкувер" вирішили тренерське питання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі