понеділок, 31 серпня 2009 09:27

"Колись Шевченко може зайняти місце Газзаєва" - Сабо

"Колись Шевченко може зайняти місце Газзаєва" - Сабо

Колишній головний тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо прокоментував повернення в стан "біло-блакитних" нападаючого Андрія Шевченка. Нагадаємо, саме при Сабо цей футболіст вперше з"явився на полі у складі першої команди "Динамо".

"Багато хто вважає, що Шевченко вже відіграв, - цитує Сабо "Сегодня". - Але я думаю, Шева себе ще покаже. Хочеться, щоб він виглядав в "Динамо" так, як коли йшов звідси. І мотивація грати в чемпіонаті України у нього буде. Звичайно, останнім часом Андрій як слід не грав, багато що розгубив. Але майстерність - є. За її рахунок Андрій і грав в збірній України. Сподіваюся, йому знайдеться місце в складі, і він гратиме. Який йому сенс приїжджати додому і сидіти на лавці, як в "Челсі". Думаю, у Газзаєва з Шевченком повинна була відбутися розмова на цю тему. Коли в "Динамо" повертався Ребров, зі мною як з тренером радився президент. Я відповів: звичайно, як такого лідера не взяти назад!"

"Для молодих динамівців прихід Андрія дуже багато що означає! - додав Сабо. - Ті, хто тільки-тільки вилупилися з дубля, колись молилися на Шеву. Вони хотіли бути "шевченками". А зараз - ось він, можете вчитися у свого кумира! Андрій добре ставиться до молодих, не поводиться зарозуміло, не носить корону. Я навіть не виключаю, що через якийсь час Андрій може зайняти місце Газзаєва. І не треба боятися, що Шева відбере ігровий час того ж Кравця. Сезон не грають одинадцятьма гравцями. І Шевченко не гратиме кожен матч, ігрового часу всім вистачить. Також не думаю, що буде проблемою вжитися двом лідерам - Шевченку і Мілевському. Я Артема поважаю і люблю, але до Шеви йому ще рости. А там, може, і він колись отримає "Золотий м"яч".

Зараз ви читаєте новину «"Колись Шевченко може зайняти місце Газзаєва" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі