середа, 06 серпня 2008 11:33

"Кличко після Чагаєва та Руїса" - Валуєв

Російський боксер-важкоатлет Микола Валуєв заявив, що він розгляне можливість бою з Володимиром Кличком тільки після поєдинків з американцем Джонні Руїсом та узбеком Русланом Чагаєвим, повідомляє Лента.Ру з посиланням на boxingscene.com. Бій Валуєв - Руїс відбудеться 30 серпня, а переможець цього матчу повинен буде зустрітися з Чагаєвим до 26 червня 2009 року.

За словами російського спортсмена, він не виключає можливості бою з Кличком-молодшим. Проте Валуєв підкреслив, що на даний момент його головним завданням є завоювати титул чемпіона WBA (Всесвітня боксерська асоціація) в поєдинку з Руїсом, а потім узяти реванш у Чагаєва, якому росіянин програв в квітні 2007 року.

Валуєв нагадав, що його повторний бій з Чагаєвим зривався двічі через хвороби і травми узбецького боксера. "Сподіваюся, після моєї перемоги над Руїсом він (Чагаєв) від мене більше не бігатиме", - заявив російський боксер.

Що стосується Володимира Кличка, чемпіона, що володіє титулами за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), то він минулого тижня заявив, що хотів би зустрітися з Валуєвим на рингу. В той же час Кличко-молодший повинен провести бій з обов"язковим претендентом IBF Олександром Повєткіним, але контракт на цей поєдинок поки не підписаний.

Зараз ви читаєте новину «"Кличко після Чагаєва та Руїса" - Валуєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі