субота, 22 січня 2011 12:09

"Кельн" цікавиться Вороніним

"Кельн" цікавиться Вороніним

За інформацією німецьких ЗМІ, ряд клубів Бундесліги не проти бачити у своїх рядах форварда московського "Динамо" українця Андрія Вороніна.

Німецькі видання інформують, що серед претендентів на українця не тільки "Гамбург", але і один з колишніх клубів футболіста "Кельн".

Головною проблемою для німецьких команд є висока зарплата гравця, яку він отримує в Москві. Якщо ж Воронін погодиться на зменшення платні, трансфер в клуб Бундесліги, цілком, можливий.

Тим часом, президент німецького "Кельна" Вольфганг Оверат заявив, що його клуб не збирається продавати в пітерський "Зеніт" свого нападаючого Лукаса Подольські.

У німецькій пресі з'явилася інформація про те, що чемпіони Росії вже запропонували "Кельну" за гравця збірної Німеччини 15 мільйонів євро.

"Це не перша серйозна пропозиція по Подольські, - наводить слова Оверата Bild. - Чотири чи п'ять тижнів тому в нього вже був схожий варіант. Тоді він мені розповів про це і запевнив, що нікуди не збирається. Лукас - обличчя нашого клубу. Тому ми його і повернули в "Кельн". І наше завдання полягає в тому, щоб надовго втримати його в команді. Для цього нам потрібно залишити дно турнірної таблиці.

Такий гравець, як Лукас, не захоче постійно боротися за виживання. Якщо нам вдасться вийти на новий рівень, то не сумніваюся, що він залишиться у нас назавжди. Він не просто добре відчуває себе в команді, а всім серцем відданий місту і клубу".

За матеріалами Динамо Киевот Шурика, СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Кельн" цікавиться Вороніним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі