четвер, 20 березня 2008 14:05

"Карпати" визнали свою неправоту в "справі Ковеля"

Білоруський напададник Леонід Ковель, навколо переходу якого з львівських "Карпат" до підмосковного "Сатурну" розгорівся скандал, з великою часткою вірогідності продовжить свою кар"єру в стані раменчан.

Нагадаємо, керівництво львівського клубу заявило, що форвард молодіжної збірної Білорусії підписав з "Карпатами" контракт і тому не має права грати в "Сатурні". Суперечка між мінським "Динамо" і львівським клубом, що тривала два місяці і загрожувала вийти на міжнародний рівень, схоже, завершився поразкою українського клубу.

Керівництво "Карпат" у свій час заявляло, що всі документи відправлені до ФІФА і саме міжнародна федерація прийме рішення про законність переходу Леоніда Ковеля до "Сатурну". Але, схоже, українська сторона відмовилася від своїх планів, що підтвердив і керівник мінчан Юрій Чиж.

- Львів"яни днями звернулися до керівництва "Сатурну" з пропозицією домовитися полюбовно, а це означає, що функціонери "Карпат", схоже, ніяких паперів до ФІФА не відправляли, -  заявив Чиж.

Швидше за все, українці визнали свою неправоту, адже Леонід Ковель стверджував, що ніяких документів не підписував і першого січня (саме ця дата нібито стоїть в контракті) був в Білорусії, що підтверджується відмітками в його паспорті.

"Чемпіонат.ру"
Зараз ви читаєте новину «"Карпати" визнали свою неправоту в "справі Ковеля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі