вівторок, 08 січня 2008 16:45

"Карпати" вимагають "Сатурн" повернути Ковеля і погрожують міжнародним скандалом

Керівництво львівських "Карпат" відправило ще один лист генеральному директорові раменського "Сатурну" Борису Жиганову з вимогою повернути гравця українського клубу Леоніда Ковеля.

"Шановний Борис Анатолыйович! Відправляючи вам листи, ми хотіли досягти взаєморозуміння і врегулювати ситуацію, яка склалася з появою в тренувальному таборі "Сатурну" футболіста "Карпат" Леоніда Ковеля. Конфлікт може перерости в міжнародний, а Ваше ігнорування вищезгаданих листів схиляє нас до думки, що ви особисто і керівництво "Сатурну" зацікавлені в організації провокації проти футбольного клубу "Карпати".

Ми ще раз наполегливо закликаємо вас повернути в розташування "Карпат" Леоніда Ковеля, і, якщо у вас є бажання цивілізований провести переговори, відповідно з регламентними нормами УЄФА, просимо звертатися у футбольний клуб "Карпати", який володіє правами на цього футболіста.

На офіційному сайті раменчан 3 січня  з"явилася інформація про те, що гравець "Карпат" підписав з російським клубом трирічний контракт. Ситуацію відразу ж прокоментував генеральний директор "Карпат" Олександр Єфремов.

- Відверто кажучи, мене здивувала ця інформація, оскільки "Карпати" жодним чином не порушували трансферний контракт з мінським "Динамо" (50% вирученої від продажу суми дістанеться білоруському клубу). Тому мені незрозуміло, чому "Сатурн", не маючи на те належних причин, так вчинив.

Припускаю, що до цього може бути причетний агент футболіста Шандор Варга, який відрізняється скандалами на трансферному ринку. Особисто мені шкода талановитого хлопця, адже він потрапив до рук непорядних  людей.

Джерело: "Спорт сегодня"
Зараз ви читаєте новину «"Карпати" вимагають "Сатурн" повернути Ковеля і погрожують міжнародним скандалом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі