вівторок, 01 лютого 2011 09:52

"Карпати" вийшли у півфінал "Copa del Sol"

"Карпати" вийшли у півфінал "Copa del Sol"

Львівські "Карпати" пробилися в півфінал міжнародного турніру "Copa del Sol", що проходить в Іспанії, обігравши в матчі 1/4 фіналу шведський "Гетеборг" з рахунком 1:0.

Перший тайм хоч і пройшов з перевагою "Карпат", але до забитих голів справа не дійшла. А ось на самому початку другого тайму львів'яни могли вийти вперед. Новачок команди Лукас заробив пенальті, але Ощипко пробив вище воріт. Втім, на 54-й хвилині Ощипко виправився, організувавши гол для Кузнєцова, якому залишалося не промахнутися у ворота з кількох метрів. "Карпати" продовжували пресингувати суперника і могли виграти більше, але рахунок на табло більше не змінився.

У півфіналі "Карпати" повинні були зустрітися з переможцем пари "Копенгаген" - "Олесунд", але данці незабаром повертаються на батьківщину, тому суперником команди Олега Кононова буде один з так званих "лакі-лузерів", тобто команда, що програла в 1/4 фіналу. Півфінал відбудеться у четвер.

"Гетеборг" - "Карпати" 0:1

"Гетеборг": Сандберг, Х. Йонссон, Я. Юханссон, Ерікссон, Другге (Стіллер, 74), Сана (Аллансон, 69), ярнасон (Селаковіч, 62), Беркрот (Фаліцетас, 74), Вальгдарссон, А. Юханссон, Сігурдссон.

"Карпати": Богатінов, Голодюк, Гурулі (Гудима, 86), Годвін (Мартинюк, 72), Лукас, Мілошевич (Балажіц, 80), Ощипко, Петрівський, Тіаго (Кузнєцов, 46), Тубіч, Худоб'як.

Попередження: Я. Юханссон, 37 - Тіаго, 23, Кузнєцов, 63, Мартинюк, 88.

На 50 хвилині Ощипко не реалізував пенальті (повз)

Гол: Кузнєцов, 54

Нагадаємо, сьогодні в іншому чвертьфіналі "Copa del Sol" зіграє донецький "Шахтар", суперником якого буде данський "Нордсьєлланд". Початок матчу о 19:45, пряма трансляція на ТК "Футбол".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" вийшли у півфінал "Copa del Sol"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі