четвер, 09 серпня 2007 18:04

"Карпати" підписали македонського таланта

21-річний форвард молодіжної збірної Македонії Крістіан Кіровські підписав з "Карпатами" трирічний контракт, повідомляє football.ua з посиланням на офіційний сайт львів"ян.

Попередній клуб Крістіана - македонський "Вардар" зі Скоп"є. Ще в минулий четвер Кіровські захищав честь "Вардара" в першому кваліфікаційному раунді Кубка УЄФА в поєдинку проти кіпрського "Анортосіса".

Цей футбольний вундеркінд досить швидко залишив батьківщину. У 18 років він виступав за бєлградський ОФК, в 19 - за запорізький "Металург". У 10-ти матчах чемпіонату Македонії після повернення з Кіпру забив 11 м"ячів.

І він, і грузинський воротар Георгій Ломая зможуть допомогти "Карпатам" вже в недільному матчі проти донецького "Металурга".

У 2005 році Кіровські на правах оренди зіграв 6 матчів за "Металург" (Запоріжжя). Знаходився на оглядинах в російських клубах "Амкар" (Перм) і "Луч-Енергія" (Владивосток).

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" підписали македонського таланта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі