неділя, 29 квітня 2007 18:09

"Карпатам" пощастило взяти очко в Дніпропетровську

"Карпати" на матч з "Дніпром" вивів старий-новий наставник Юрій Дячук-Ставицький. Не без фарту, але позитивного результату його команда досягла.

Хоча після перших 20 хвилин гри здавалося, що від розгрому "Карпати" не врятуються. На 10-ій хвилині Самодін потужним ударом розстріляв ближній кут Налєпи, забивши другий гол поспіль в матчах чемпіонату. Через тих же 10 хвилин Єзерський в своєму стилі "підкараулив" м"яча в чужій штрафній - і рахунок вже 2:0.

"Карпати" вже в першому таймі відігралися. Спочатку Петрівський після навісу Кобіна з кутового точно пробив в кут воріт, а вже через 6 хвилин Старцев міг нанести травму тому ж Кобіну. Удар бутсою в обличчя Кобіна - і суддя без роздумів призначає пенальті, яке чітко реалізує Батиста.

В другому таймі на полі була лише одна команда - "Дніпро". Лише вищі сили та Налєпа дозволили не забити з 100% нагод Корніленку, Русолу , Самодіну.

"Карпати" вже нічого в цьому сезоні не вирішують, а от "Дніпру" втрачати очки було абсолютно небажано.

"Дніпро" - "Карпати" 2:2(2:2)

29 квітня. Дніпропетровськ. Стадіон "Метеор"

Арбітр: Іщенко (Київ)

"Дніпро": Старцев, Грицай (Шелаєв, 81), Єзерський (Мотуз, 75), Русол, Денисов, Шершун, Канкава, Кравченко (Бартуловіч, 79), Давідсон, Корніленко, Самодін

Головний тренер: Олег Протасов

"Карпати": Налєпа, Федорів, Тимчишин, Петрівський, Годвін, Пшеничних, Сучков, Кобін, Женюх (Лапко, 90), Батиста, Ковель (Ткачук, 66)

В.о. головного тренера: Юрій Дячук-Ставицький

Голи: Самодін (10), Єзерський (20), Петрівський (31), Батиста (37, з пенальті)

Попередження: Старцев (37), Петрівський (42), Сучков (57), Ковель (63), Тимчишин (65), Русол (67)

Зараз ви читаєте новину «"Карпатам" пощастило взяти очко в Дніпропетровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі