середа, 15 серпня 2007 17:05

"Карпатам" не подобається коментар прес-аташе "Динамо"

ФК "Карпати" наполягає, аби матч 6-туру між командою "Динамо" та командою "Карпати", що транслюватиметься у прямому ефірі телеканалом СТБ в межах телевізійного пулу, організованого ПФЛ України коментував незалежний, незаангажований коментатор, інформує офіційний сайт клубу.

З відповідним листом за підписом генерального директора ФК "Карпати" Олександра Єфремова львівський клуб звернувся до Президента ПФЛ України Равіля Сафіулліна.

"На наш погляд, було б неприпустимо, щоб єдиним коментатором гри став штатний працівник ФК "Динамо" Олексій Семененко" - йдеться у зверненні. Відтак ФК "Карпати" задля дотримання паритету пропонує два варіанти:

1) Призначити коментувати матч разом з Олексієм Семененком штатного коментатора від ФК "Карпати", керівника телестудії "Карпати ТБ" Андрія Кісеру;

2) Призначити коментувати матч незалежного фахівця, який не є штатним працівником ані ФК "Карпати", ані ФК"Динамо" і перебуває серед переліку коментаторів, визначених ПФЛ України для коментування матчів 17-го "Біола чемпіонату України з футболу".


Зараз ви читаєте новину «"Карпатам" не подобається коментар прес-аташе "Динамо" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі