четвер, 21 червня 2007 11:54

"Інтер" можуть відправити у Серію В

Сьогодні міланський "Інтер" можуть відправити у Серію В. Станеться це у випадку, якщо підтвердяться чутки про фінансові махінації. Юрист Маріо Стальяно заявив, що покарання цілком реальне, повідомляє "Кореспондент".

- Якщо фальсифікація документів підтвердиться, то команда піддається покаранню- зняттю очків, виключенню з чемпіонату, позбавленню чемпіонства, - заявив Стальяно.

- Не звертаємо уваги на ці абсурдні звинувачення. Нам шкода, що вони з"явилися, але мене це абсолютно не хвилює, - заявив президент "Інтера" Массимо Моратті.- Мені шкода, що це псує наш імідж. Але я упевнений, що скоро все проясниться і стане на свої місця.

- Вірю, що наш клуб швидко вирішить ці проблеми: "Інтер" ніколи не був замішаний в подібних речах. Хтось просто хоче створити нам додаткові труднощі, - заявив капітан команди Хав"єр Дзанетті.

Клуб підозрюють в умисному приховуванні реальних цін на своїх футболістів другого плану, щоб не виплачувати податки в повному об"ємі. Перш за все мова йде про сезоні 2005-2006. Тоді "Ювентус" переміг в Серії А, але в результаті корупційного скандалу чемпіонський титул у туринців відібрали і переданий "Інтеру".

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" можуть відправити у Серію В». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі