вівторок, 25 березня 2008 08:22

"Інформацію англійських таблоїдів не варто сприймати серйозно"

Капітан збірної України Андрій Шевченко напередодні завтрашнього товариського матчу з сербами розповів про свої найближчі плани і поділився думками стосовно майбутнього національної команди.

"У мене була важка травма, через яку мені довелося пропустити багато часу. Поступово я повертаюся в гру. Я вже провів в "Челсі" декілька матчів за резервістів і вже приступив до занять з основною командою. Якщо тренер довіряє мені місце в складі, я намагаюся виправдовувати його довіру. Якщо ж ні, намагаюся довести своє право на місце на полі в тренувальній роботі, - повідав Шевченко про свої справи на Туманному альбіоні.

"Про атмосферу ж в збірній я поки нічого не можу сказати, тому що на цей момент всього лише три години знаходжуся на базі. Я був дуже радий побачити всіх хлопців. Звичайно ж, я готовий грати за збірну і демонструвати в матчах за цю команду все краще, на що здатний. Вікові гравці з часом йдуть з команди, але вони повинні передавати свій досвід молодим. Вважаю, що у мене достатньо досвіду для цієї цілі. Хочу допомогти цим українському футболу", - підкреслив лідер збірної.

"Я позитивно сприйняв призначення Михайличенка на пост головного тренера збірної. Він має досвід гри в різних лігах і знайомий з різними футбольними культурами, що, звичайно ж, повинно йому допомогти. Крім того, він плідно працював в молодіжці, і саме тому він в процесі омолоджування команди може допомогти збірній, оскільки краще за всіх знайомий з можливостями потенційних гравців першої команди країни", - додав нападаючий "Челсі".

Наприкінці форвард розповів про те, яким він бачить своє майбутнє і як, на його думку, варто ставитися до новин з англійських таблоїдів: "Моя доля пов"язана з футбольним клубом "Челсі". У мене є контракт, умови якого я зобов"язаний виконувати. А чутки нерідко зустрічаються в Україні не зовсім здорові. У нас сприймають інформацію жовтих англійських газет як щось серйозне, а до цього слід ставитися інакше, стриманіше. Цю інформацію варто фільтрувати".

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «"Інформацію англійських таблоїдів не варто сприймати серйозно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі