субота, 21 листопада 2009 23:27

"Хотів довести, що "Динамо" сильніше за "Шахтар" – Ярмоленко

"Хотів довести, що "Динамо" сильніше за "Шахтар" – Ярмоленко

У центральному матчі 14-го туру "Динамо" вдома нокаутувало "Шахтар" з рахунком 3:0. "Дубль" оформив Артем Мілевський. Третій гол на рахунку Андрія Ярмоленка. На четвертій хвилині матчу Фернандіньо не реалізував пенальті. "Шахтар" опустився на третє місце і відстає від лідируючого "Динамо" на 7 очок.

Один з героїв матчу проти "Шахтаря" Андрій Ярмоленко, 20 років, розповів про свій гол і прокоментував результат поєдинку.

- Залишився осад від гри з греками. Самі розумієте, Чемпіонат світу багато для нас означав. Нам швидко потрібно було налаштуватися на клубні справи, тим більше нас чекав матч проти "Шахтаря".

- У "Динамо" була жага помсти за поразку у матчі Кубка України?

- Звичайно. Довгий час "Динамо" не могло переконливо перемогти "Шахтар". Ми грали вдома і глядачі чекали від нас тільки перемоги.

- Розкажіть про свій гол.

- Емоції переповнюють, адже забив у ворота "Шахтаря". Саша Шовковський вибивав м"яч, потім Хюбшман зачепив його головою. Був маленький рикошет і два центральних захисники не розібралися у ситуації. Я вискочив їм за спину і забив.

- Якби "Шахтар" реалізував пенальті на початку матчу, гра могла скластися по-іншому?

- Цього ніхто не виключає. Ми також могли забити гол на початку матчу. Розіграти, вдарити і забити. Це гра. Не завжди реалізовують пенальті.

- Чого команді не вистачило для четвертого голу?

- Як на мене, то і три вистачить. Для чого четвертий?

- Сьогодні глядачі побачили ваше протистояння зі Срною на полі. Розкажіть про ваші дуелі.

- Срна висловлювався в інтернеті і по телебаченню, що "Шахтар" краща команда, ніж "Динамо", тому виникали такі ситуації на полі. Мені хотілося довести, що ми сильніші за "Шахтар".

- Відчували провокації з його боку?

- Відчувається, що при найменшому поштовху людина кричить, падає, але нічого страшного. Головне тримати себе в руках. У мене немає психічних зривів і я не можу когось вдарити.

- Після перемоги в Кубку України над "Динамо", Ракицький сказав, що киян поставили на місце. Що тепер?

- Я не буду нічого говорити. Не люблю всі ці заяви.

- Перед матчем з "Рубіном" ця перемога вселяє більше впевненості?

- Так. У команди був не найкращий настрій. У нас зараз дуже важливі ігри. Психологічно після Греції було дуже важко, але я думаю після цієї перемоги все буде набагато краще.

- Після матчу з "Шахтарем" залишися сили на "Рубін"?

- За ці два дні ми ще набаремося енергії.

- У збірній хотіли б продовжувати працювати з Михайличенком?

- Так. Цей тренер залишає в мене тільки приємні асоціації. У Михайличенка дуже цікавий тренувальний процес. Як тренер, він мені дуже подобається.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Хотів довести, що "Динамо" сильніше за "Шахтар" – Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі