пʼятниця, 19 вересня 2008 20:05

"Хочу завершити рік першою ракеткою світу" - Янковіч

Сербська тенісистка Єлена Янковіч сподівається стати першим номером світового рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA) в поточному році.

"До кінця сезону я прийму участь ще в п"яти турнірах, тому невдача в Токіо не так сильно мене турбує. Не так вже важливо стати першим номером прямо зараз, а ось завершити рік лідером я дійсно хочу", - говорить Янковіч.

Сербка, посіяна на змаганнях в Токіо під першим номером, могла б змістити американку Серену Вільямс з першого місця в світовому рейтингу вже наступного тижня, якби виграла цей турнір.

"Вийшов дуже складний і рівний поєдинок. Суперниця грала стабільно, а ось моя подача ставала все гірше і гірше. Дійшло до того, що в третьому сеті я зробила цілу купу подвійних помилок. Напевно, через втому", - прокоментувала матч Янковіч.

Нагадаємо, що в п"ятницю, 19 вересня, Янковіч в трьох сетах поступилася росіянці Світлані Кузнєцовій в чвертьфіналі турніру в Токіо.

sportonline
Зараз ви читаєте новину «"Хочу завершити рік першою ракеткою світу" - Янковіч ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі