понеділок, 13 жовтня 2008 12:04

"Хочу побачити бій брата з Валуєвим або Чагаєвим" - Віталій Кличко

"Хочу побачити бій брата з Валуєвим або Чагаєвим" - Віталій Кличко
Новий чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко хоче, щоб у братів Кличко опинився і четвертий престижний пояс - пояс чемпіона світу за версією WBA.

Керівництво WBA прийняло рішення зберегти за узбецьким боксером Русланом Чагаєвим чемпіонський титул, проте зважаючи на серйозну травму, яка вибила чемпіона з колії, щонайменше, на півроку, призначила поєдинок за вакантний тимчасовий титул між першим номером рейтингу росіянином Ніколаєм Валуєвим і Джоном Руїзом, який посідає другий рядок рейтингу. Росіянин упевнено переміг у цьому бою.

"Було б добре, якби у найближчому майбутньому Володимир зустрівся з тимчасовим чемпіоном світу WBA Ніколаєм Валуєвим або ж з тимчасово небоєздатним чемпіоном WBA Русланом Чагаєвим і зібрав би всі чемпіонські пояси", - сказав В. Кличко.

Свій найближчий бій чемпіон світу за версіями IBF і WBO, у суперважкій вазі, Володимир Кличко проведе проти обов"язкового претендента на свій титул за версією IBF росіянина Олександра Повєткіна 13 грудня у Німеччині.

Нагадаємо, 12 жовтня український боксер Віталій Кличко здобув титул чемпіона світу за версією Всесвітнього боксерського союзу (WBC). Його суперником був нігерієць Семюел Пітер.

"Ліга"

Зараз ви читаєте новину «"Хочу побачити бій брата з Валуєвим або Чагаєвим" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі