понеділок, 18 серпня 2008 13:13

"Хочу грати в Сельті" - М. Верпаковскіс

Латвійський нападник київського "Динамо" Маріс Верпаковскіс продовжить кар"єру в Іспанії, у клубі другого дивізіону - "Сельта" Віго. Попередній сезон Маріс грав на правах оренди за хорватський "Хайдук", але потім отримав травму і ще до закінчення чемпіонату повернувся в Київ.

- Я був би щасливий повернутися в Спліт, місто, який мені дуже сподобався, і де вболівальники мене прийняли. Я залишився "винний", тому що не так багато грав через травму... Однак "Хайдук" промовчав і я прийняв пропозицію "Сельти", - розповів Верпаковскіс.

У чемпіонаті Хорватії Маріс зіграв 18 матчів, в яких забив п"ять м"ячів. Тепер його чекають в Іспанії, де він уже грав у "Хетафе" навесні 2007 року. У Прімеро форвард збірної Латвії в 12 матчах зумів забити один раз.

За неофіційною інформацією, "Сельті" Верпаковскіс дістанеться зовсім безкоштовно - іспанці забезпечать його особистий контракт.

www.champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Хочу грати в Сельті" - М. Верпаковскіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі