четвер, 16 жовтня 2008 10:43

"Хемілтону потрібно було вчитися гальмувати в шість років" - Райкконен

Пілот "Феррарі" Кімі Райкконен виплеснув чергову порцію критики на адресу пілота команди "Макларен" Льюіса Хемілтона. Згадуючи зіткнення свого боліда з болідом Льюіса на початку гонки на Гран-прі Японії, що пройшло в минулий вікенд, Кімі заявив, що Льюісу необхідно було вчитися гальмувати в шість років.

"Те, що Хемілтон зробив на початку гонки на трасі Фудзі, не було чистим прийомом. Він не дав мені жодного шансу вписатися в поворот. Йому необхідно було вчитися гальмувати в шість років у картингу. Очевидно, що такі знання потрібно отримувати ще тоді", - цитує Райкконена gridcrasher.com.

Пілот команди "Феррарі", пообіцяв зробити все залежне від нього в двох гонках Формули-1 сезону 2008 року, що залишилися, щоб допомогти своєму товаришеві по команді Феліпе Масса завоювати титул чемпіона світу.

"Шанхай - дуже вимоглива траса, але мені вона подобається. Наша мета - дубль. Я докладу всіх зусиль, щоб допомогти Массі отримати результат, який нам потрібний", - говорить Райкконен.

Зараз ви читаєте новину «"Хемілтону потрібно було вчитися гальмувати в шість років" - Райкконен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі