четвер, 04 грудня 2008 11:52

"Харків" виставив на трансфер колишніх лідерів "Карпат"

Головний аутсайдер Прем"єр-ліги, що завершив осінь без перемог, перед тим, як відправитися на зимові канікули, провів в неділю загальнокомандні збори. Як і обіцяв після завершального поєдинку першої частини сезону проти запорізького "Металурга" наставник "городян" Михайло Стельмах, були зроблені перші серйозні висновки з невдалого виступу колективу.

Керівництвом клубу і тренерським штабом команди прийнято рішення виставити на трансфер бразильця Батисту і білоруського хавбека Сучкова. Обидва гравці перейшли до "Харкова" з львівських "Карпат" минулою зими, і за них "біло-зелені" отримали 7,6 млн гривень.

Окрім них стан "городян" може залишити захисник Соколенко, у якого підійшов до кінця термін дії контракту. Відпустка у "малиново-зелених" завершиться 8 січня майбутнього року. Згідно попереднього плану проведення міжсезоння, "Харків", як і в колишні роки, готуватиметься до весняної частини чемпіонату в Туреччині.

Команда

Зараз ви читаєте новину «"Харків" виставив на трансфер колишніх лідерів "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі