четвер, 28 жовтня 2010 20:55

"Гра із запорізьким "Металургом" не буде простою" - Попов

"Гра із запорізьким "Металургом" не буде простою" - Попов
Донецький "Шахтар" у чвертьфіналі Кубка України зіграє із запорізьким "Металургом". У боротьбі за вихід у півфінал турніру зійдуться лідер та аутсайдер Прем'єр-ліги.
На жеребкуванні "Шахтар" представляв замісник генерального директора клубу Анатолій Попов.

"Суперник гідний, - каже "Gazeta.ua" Анатолій Володимирович. - Перш за все тому, що у нього є проблеми у чемпіонаті, тому на кубкові матчі він буде максимально налаштований. Лише вдалою грою у Кубку України "Металург" може реабілітуватися перед вболівальниками за негаразди у чемпіонаті. Гра для "Шахтаря" не буде простою. Ми вже побачили як команди другої ліги можуть боротися з "гірниками".

Цього сезону запорізький "Металург" вже відбирав очки в "Шахтаря". У матчі другого туру чемпіонату у Запоріжжі "гірники" зіграли внічию з господарями — 1:1.

"Думаю, цей досвід зіграє позитивну роль і для "Шахтаря". Адже після того матчу команда зробила висновки", - вважає Попов.

Востаннє "Шахтар" вигравав Кубок України у 2008 році. Всього у колекції "гірників" шість перемог у турнірі.

"Команді хочеться виграти Кубок. Не так давно "Шахтар" програв у фінал турніру полтавській "Ворсклі". Сподіваюсь цей розіграш буде вдалим для нас."

Матчі розіграшу 1 / 4 фіналу Кубка України відбудуться 10 листопада 2010 року. Усі етапи турніру проводяться з одного матчу. "Шахтар" прийматиме "Металург" на "Донбас Арені".
Зараз ви читаєте новину «"Гра із запорізьким "Металургом" не буде простою" - Попов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі