неділя, 01 лютого 2009 12:46

"Гомес для мене не проблема" - Віталій Кличко

Автор: novynar
  Віталій Кличко готовий до двобою
Віталій Кличко готовий до двобою
Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко добре знає Хуана Карлоса Гомеса і збирається нокаутувати його.

Про це чемпіон розповів виданню "boxingscene.com", коментуючи бій, що запланували на 21 березня.

"Я добре знаю Гомеса, ми разом боксували в Universum. Я впевнений у своїй перемозі, і я зроблю все, щоб нокаутувати його", - сказав Віталій.

"Після цього я хочу зустрітися з володарем титулу WBA Ніколаєм Валуєвим, і в руках у братів Кличко будуть чотири титули. Ми зробимо це" - додав Кличко-старший.

Про те, що бій Кличко - Гомес відбудеться 21 березня, ще 12 січня повідомив сайт "ЮаСпорт". Як місце його проведення розглядалася не тільки Німеччина, але й США. Пізніше стало відомо, що місцем проведення бою стане німецьке місто Штутгарт.

В руках у братів Кличко скоро будуть чотири титули

Організацією поєдинку займатиметься промоутерська компанія братів Кличко K2 Promotions, повідомляє Associated Press.

Як розповів один із менеджерів Кличко, поєдинок пройде 21 березня на арені Hanns Martin Schleyer Halle.


Довідка від "Gazeta.ua":

Арена Hanns Martin Schleyer Halle була відкрита в 1983 році та вміщує близько 15500 глядачів. Нагадаємо, що Кличко бився у Штутгарті в січні 1997 року, нокаутувавши в першому раунді американця Майка Еклі. Бій був для українця всього четвертим у кар"єрі.

Зараз ви читаєте новину «"Гомес для мене не проблема" - Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі