понеділок, 21 квітня 2008 13:49

"Головною проблемою нашої хокейної збірної в Японії став психологічний фактор"

Президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін розповів про причини невдалого виступу нашої національної збірної на чемпіонаті світу в першому дивізіоні, який проходив в японському Саппоро. Нагадаємо, що дружина Володимира Голубовича в вирішальному поєдинку поступилась з рахунком 2:4 Угорщині і не не змогла виконати головне завдання - повернутись до еліти світового хокею.

- Спочатку була паніка. Ніхто не міг повірити, що ми не вийшли до топ-дивізіону. Але на сьогоднішньому дні життя не закінчується. На чемпіонаті світу були впливові функціонери, вони все бачили своїми очима. Бачили наші слабкі сторони, що потрібно розвивати, - сказав Брезвін.

- Якщо дивитися на підготовку команди перед світовою першістю, то сьогодні можна сказати, що було недостатньо контрольних ігор, були недоліки в підготовці. Але, як виявилося, найголовніша проблема нашої збірної - психологія, - висловив думку глава українського хокею. - Склалося таке враження, що в Японії була не команда, а окремо взяті гравці.

- Потрібно працювати над тим, щоб українські хокеїсти виходили на лід грати не проти колег по професії, а проти суперників. Як, наприклад, угорці в нашому фіналі. Вони вийшли злими, більше нас накрученими. З якої причини, мені складно судити. Але це факт, - додав Анатолій Брезвін.

- Не можна сказати, що ми грали погано, просто угорці показали дуже гарну гру. Для нас це ляпас, але я бачу шлях розвитку українського хокею. Головне зараз довго не плакати, а починати роботу, - підсумував Брезвін.

"Чемпіон"



Зараз ви читаєте новину «"Головною проблемою нашої хокейної збірної в Японії став психологічний фактор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі