субота, 14 листопада 2009 14:59

"Головне для наших хлопців - виконати тренерські установки" - Ребров

"Головне для наших хлопців - виконати тренерські установки" - Ребров

Своїм прогнозом на матч Греція - Україна поділився екс-форвард збірної України Сергій Ребров.

"1:1. Зараз у нас достатньо сильна збірна, яка, на мій погляд, може вирішувати найсерйозніші завдання. Упевнений, що всі футболісти вийдуть на поле і постараються показати свої найкращі якості. Звичайно ж, хотілося б перемоги. Але оскільки у нас в запасі буде домашня зустріч, то вважаю, що і нічия стане прийнятним варіантом.

Дуже важливими будуть перші 15 - 20 хвилин цього матчу. Необхідно, щоб хлопці якнайскоріше адаптувалися на полі, відчули впевненість у своїх силах і постаралися нав"язати суперникові свою гру. Думаю, що саме старт може стати ключовим в досягненні позитивного результату в гостьовому поєдинку. Особливо уважно потрібно зіграти в захисті. Гравці задньої лінії не повинні ні на секунду втрачати концентрацію. На виїзді завжди важливіше вдало зіграти в обороні. А вже удома на такому красеневі-стадіоні, впевнений, гратиметься набагато легше.

Грецька команда за підтримки своїх трибун напевно діятиме агресивніше, постарається постійно чинити тиск на наші ворота. Пригадаєте, наша збірна, маючи хорошу підтримку в Дніпропетровську, навіть з таким грізним супротивником, як Англія, не грала другим номером. Хоча Греція - це не Туреччина. Глядачі кричать багато, але такого тиску на гостьові команди, як на турецьких стадіонах, немає.

У матчах плей-офф на перше місце завжди виходить результат. Як би не діяли колективи в обох зустрічах, оцінювати їх виступи будуть саме по результату. Головне для наших хлопців - виконати тренерські установки на гру і віддати всі свої сили. Всі ми віримо, що нам по плечу здобути путівку на чемпіонат світу. А побажати збірній хотілося б ще раз тільки перемоги".

Поєдинок Греція - Україна покаже Перший національний телеканал. Початок матчу о 20.00.

За матеріалами Динакмо Киев от Шурика, газета "Команда"

Зараз ви читаєте новину «"Головне для наших хлопців - виконати тренерські установки" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі