четвер, 27 грудня 2007 12:27

"Генк" виставив на трансфер гравця української "молодіжки"

Гравець молодіжної збірної України Олександр Яковенко виставлений бельгійським клубом "Генк" на трансфер.

"Генк" не зовсім вдало провів першу частину сезону в Бельгії. Команда займає тільки п"яте місце в турнірній таблиці, програючи лідерові "Брюгге" дев"ять очок.

І керівництво клубу, і гравці незадоволені такою позицією. Наприклад, один з лідерів команди Томас Шатель вже перейшов в "Андерлехт". Близький до переходу і інший важливий гравець "Генка" Фаріс Арун.

Зі слів технічного директора клубу Віллі Рейндерса, є гравці, з якими клуб готовий розлучитися по своїй волі. "Ми запропонували підшукувати клуб Олександру Яковенку".

Мабуть, восени у 20-річного лівого півзахисника/нападаючого був останній шанс закріпитися в клубі. Він навіть відмовлявся від викликів Олексія Михайличенка, щоб заграти в "Генку". Проте скористатися своїм шансом українець не зумів.

У нинішньому сезоні Яковенко тільки в трьох матчах виходив на заміну, награвши в цілому 44 хвилини. У минулому чемпіонаті синові відомого у минулому футболіста, а нині тренера Павла Яковенка також не надто довіряли.

Контракт українського футболіста закінчується в червні 2009 року, тому потенційним покупцям доведеться заплатити гроші за молодого гравця. Раніше Яковенко грав за "Металіст" і "Льєрс", інформує Football.ua
Зараз ви читаєте новину «"Генк" виставив на трансфер гравця української "молодіжки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі