понеділок, 30 липня 2007 16:44

"Гелаксі" хоче повернути Зідана в великий футбол

Генеральний менеджер клубу американської ліги MLS "Лос-Анджелес Гелаксі" Алексі Лалас веде переговори із Зінедіном Зіданом про повернення у великий футбол. "Гелаксі" запропонував французові ту ж зарплату, яку отримує в команді англієць Девід Бекхем — близько 35 мільйонів євро в рік, інформує www.sport.com.ua.

Зідан оголосив про завершення спортивної кар"єри після закінчення чемпіонату світу 2006 року, у фіналі якого збірна Франції по пенальті поступилася команді Італії. Сам Зідан цей матч до кінця не зіграв — в додатковий час за рахунку 1:1 він ударив головою в груди Марко Матерацці і був вилучений з поля.

У квітні нинішнього року "Гелаксі" в особі президента клубу Тіма Лейвеке вже робив спробу домовитися із Зіданом про підписання контракту, але тоді переговори завершилися невдало. Відзначимо, що легендарний французький футболіст не говорив про своє бажання повернутися в спорт.
Зараз ви читаєте новину «"Гелаксі" хоче повернути Зідана в великий футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі