пʼятниця, 12 листопада 2010 18:29

"Газзаєв - некваліфікований спеціаліст, який випадково виграв Кубок УЄФА" - Сабо

"Газзаєв - некваліфікований спеціаліст, який випадково виграв Кубок УЄФА" - Сабо

Заслужений тренер України Йожеф Сабо в інтерв'ю "Телеканалу 24" висловив думку про те, що деякі футболісти "Динамо" не відповідають рівню клубу, і заявив, що Валерій Газзаєв розвалив київську команду.

"У "Динамо"є проблеми з деякими футболістами, це доводить сама ситуація. Придбані гравці не грають, а сидять на лаві запасних або взагалі в заявку не потрапляють."Динамо"придбало Бертольо, а він не грає. З Андре та ж ситуація. Як же так може бути? Розумію, що бразильці потребують часу на адаптацію. Але навіть у цей період вони повинні грати", - зазначив Сабо.

Торкнувся Сабо і питання головного тренера команди.

"Не хочу говорити на тему Лужного. В "Динамо" є кваліфіковані фахівці, які вирішать, хто повинен тренувати команду. Пішов Газзаєв, який розвалив команду. Невідомо, навмисне чи він це зробив, чи випадково. Але факт залишається фактом. Можливо, Газзаєв - некваліфікований спеціаліст, який випадково виграв Кубок УЄФА. Він прийшов і розвалив команду. Це хіба що навмисно так зробиш", - заявив тренер.

"Хочу сказати, що нещодавно заліз в інтернет. Прочитав слова Анатолія Заяєва про те, що Олег Лужний повинен подати у відставку. При цьому Заяєв пропонує мене призначити тренером "Динамо". Каже не тільки про мене, але і про Блохіна, Заварова, про багатьох інших, зокрема про Сабо. І тут почалося. Вболівальники на форумі почали писати дуже негарні речі. Я шанована людина, а тут ... Мені це не подобається. Шкода, що наші вболівальники всіх поливають брудом. А тренерська робота дуже складна. Тому й не у всіх виходить. Але, на щастя, у нас зараз багато молодих, кваліфікованих тренерів. Їм довіряти потрібно", - сказав Сабо.

Раніше Йожеф Сабо також заявляв, що не вірить в ефективність нового тренерського штабу дніпропетровського "Дніпра" на чолі з Хуанде Рамосом.

За матеріалами Телеканал 24

Зараз ви читаєте новину «"Газзаєв - некваліфікований спеціаліст, який випадково виграв Кубок УЄФА" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі