пʼятниця, 05 вересня 2008 16:34

"Футболісти раби президента FIFA" - Марадона

Аргентинець Дієго Марадона назвав президента ФІФА Зеппа Блаттера рабом гравців. Марадона, що вважається одним з кращих футболістів в історії, заявив, що гравці можуть обійтися без Блаттера, а президент ФІФА без них - "ніщо". Чемпіон світу 1986 року підкреслив, що Блаттер не знає навіть, як бити по м"ячу, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

У липні цього року президент ФІФА назвав "сучасним рабом" португальського півзахисника "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду, якого англійський клуб не відпустив до "Реалу". Пізніше Блаттер повідомив, що не говорив нічого подібного, додавши, що його слова спотворили журналісти. Сам Кріштіану Роналду погодився з думкою про те, що його можна вважати рабом.

Марадона також торкнувся питання про великі суми грошей, які клуби почали платити за футболістів. Аргентинець заявив, що відноситься до цього явища позитивно, і висловив співчуття, що такі гроші не вкладалися у футбол в той час, коли він був діючим гравцем.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Футболісти раби президента FIFA" - Марадона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі