середа, 30 липня 2008 15:14

"Фулхем" придбав гравця збірної Швеції: на черзі Маріо Гомес

24-річний Фредрік Стоор став гравцем клубу Прем"єр-ліги "Фулхем".

Розмови про інтерес "Коттеджерів" до захисника норвезького "Русенборга" ходили вже давно, і нарешті сторони офіційно оформили операцію. Стоор підписав контракт до 2012-го року.

На Чемпіонаті Європи-2008 Фредрік відіграв все 3 матчі групового турніру на позиції правого захисника. Також у нього є досвід виступів в Лізі Чемпіонів разом з "Русенборгом".

"Я радий, що Фредрік приєднався до нашої команди", - заявив тренер "Фулхема" Рой Ходжсон. "Я стежив за ним довгий час, адже у мене є контакти в національній збірній Швеції. Також я спостерігав за Стоором в його іграх за клуб, так що ми добре його вивчили. Після Євро ми вирішили, що це ідеальний кандидат на позицію правого захисника для нашої команди. Тепер на цій позиції у нас проблем немає, адже є ще й Джон Пейнтсіл".

Стоор став вже 7-м новачком клубу після Шварцера, Стокдейла, Гери, Теймуряна, Замори і Пейнтсіла. Днями очікується підписання Енді Джонсона з "Евертона". Також говорять про пропозицію щодо купівлі Маріо Гомеса з "Штутгарту" за 15 мільйонів фунтів.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Фулхем" придбав гравця збірної Швеції: на черзі Маріо Гомес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі