середа, 26 листопада 2008 16:31

"Фіорентині" потрібен екс-гірник Лукареллі

Крістіано Лукареллі може знову повернутися в Серію А. Прочому навіть раніше, ніж його "Парма", кольори якої зараз він захищає в Серії В. За інформацією газети "LaNazione", 33-річний бомбардир знаходиться у полі зору "Фіорентини" і тосканці хотіли б дістати в свої ряди Лукареллі вже в січневе трансферне вікно.

Швидше за все, зимою "Фіорентина" не зможе утримати у себе нападаючого молодіжної збірної Пабло Даніеля Освальдо і не завжди стабільного бомбардира Джіампаоло Пацціні. Трансфери обох футболістів оцінюються в 10 мільйонів євро, але перед спортивним директором Панталео Корвіно коштує завдання знайти заміну "дешево".

Президент "фіалок" Дієго Делла Валле під Лігу чемпіонів вклав значні засоби влітку, але команда Чезаре Пранделлі не виправдала витрати і тепер претендує тільки на місце в Кубку УЄФА.

Екс-нападаючий "Шахтаря" Крістіано Лукареллі цього сезону вже забив сім м"ячів, проте пармезанці поки займають тільки шосте місце. Разом з тим "Парма" не має наміру розлучатися зі своїм найкращим нападаючим, підкресливши в офіційній заяві, що не веде ніяких переговорів з "Фіорентиною".

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Фіорентині" потрібен екс-гірник Лукареллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі