середа, 13 серпня 2008 09:59

"Фіорентина" майже оформила вихід в групу

"Фіорентина" майже оформила вихід в групу
"Фіорентина" зробила вагомий крок для виходу в груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА, перемігши вдома празьку "Славію" завдяки голам Адріана Муту і Альберто Джилардіно.

Вболівальники "фіалок" заповнили трибуни стадіону "Артеміо Франкі", і команда віддячила їм впевненою перемогою в першому матчі третього раунду кваліфікації. З перших же хвилин підопічні Чезаре Пранделлі кинулися атакувати, і глядачам не довелося довго чекати гола. Вже на третій хвилині Муту ефектно послав м"яч в "дев"ятку" зі штрафного.

Різниця в рахунку могла бути набагато більшою. Окрім Муту, який розмочив ворота гостей, дуже небезпечно виглядав Здравко Кузмановіч. Ваняк не без зусиль справлявся з його дальніми ударами, але не зміг би нічого зробити, коли з навісу гравця збірної Сербії головою бив Джилардіно. Проте, на щастя Ваняка, форвард не зміг як слід замкнути дальню штангу. На початку другої половини Ваняку знову довелося бути напоготові, щоб взяти штрафний у виконанні Хуана Мануеля Варгаса.

У "Славії" практично не було можливостей зрівняти рахунок, зате "фіалки" продовжували тиснути і були винагороджені красивим голом Джилардіно з "другого поверху". Новачок "Фіорентини", який влітку перейшов з "Мілана", міг оформити і дубль в своєму дебютному матчі за флорентійський клуб, але кураж зловив Ваняк. Італійці не припиняли атакувати, проте Ваняк знову врятував гостей, відбивши удар Маріо Альберто Сантани. Втім, і фори в два голи повинно їм вистачити, щоб не мати проблем в матчі-відповіді за два тижні.

Фіорентина - Славія 2:0
Голи: Муту, 3, Джілардіно, 58

Фіорентіна: Фрей, Дзаурі, Дайнеллі, Кролдруп, Варгас (Альмірон, 64), Кузмановіч, Феліпе Мело, Гоббі, Сантана, Муту (Освальдо, 76), Джилардіно (Паццині, 76)

Славія: Ваняк, Сухі, Брабец, Латка, Хубачек, Янда (Крайчек, 74), М. Яролім (Нечід, 61), Таварес, Свенто, Гебреселассі (Белаід, 53), Шенкерік

Попередження: Белаід

uefa.com




Зараз ви читаєте новину «"Фіорентина" майже оформила вихід в групу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі