пʼятниця, 12 вересня 2008 12:34

"Фінал Кубка Федерації для мене як вечірка" - Паскуаль

Іспанська тенісистка Вірхінія Руано Паскуаль порівняла фінал Кубку Федерації Росії з вечіркою. Руано Паскуаль вже оголосила, що цей матч стане для неї останнім у складі іспанської команди, і відзначила, що він буде хорошим закінченням міжнародної кар"єри, повідомляє видання tennis.com. Фінал Кубку Федерації пройде 13-14 вересня в Мадриді.

Очікується, що Руано Паскуаль візьме участь в парній зустрічі разом з Анабель Медіною Гаррігес. Ця гра відбудеться 14 вересня та стане останньою у фіналі турніру. Відзначимо, що Руано Паскуаль та Медіна Гаррігес у 2008 році стали переможницями Відкритого чемпіонату Франції (RolandGarros) у парному розряді.

Фінал Кубкц Федерації відкриється 13 вересня двома одиночними матчами. 14 вересня відбудуться ще дві одиночні зустрічі та парна гра. Переможцем фіналу стане команда, яка першою виграє три матчі.

Окрім Руано Паскуль та Медіни Гаррігес збірну Іспанії представлятимуть Нурія Льягостера Вівес і Карла Суарес Наварро. За російську команду у фіналі зіграють Свєтлана Кузнєцова, Вєра Звонарьова, Єлена Весніна та Катерина Макарова.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «"Фінал Кубка Федерації для мене як вечірка" - Паскуаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі