четвер, 07 серпня 2008 10:20

"Феррарі" визначила причину сходу Масси на Гран-прі Угорщини

Відмова двигуна на машині бразильського пілота "Феррарі" Феліпе Масси була пов"язана з поломкою одного з шатунів, повідомляє f1news.

Двигун "Феррарі" ефектно вибухнув за три кола до фінішу, коли Феліпе Маса вже навіть скинув швидкість. Поспішати було нікуди: його головний суперник, Льюіс Хемілтон, відстав через проблеми з лівою передньою шиною, а другий гонщик "Макларена", Хейккі Ковалайнен, їхав явно повільніше і програвав більше 20 секунд.

Тим образливіше було бразильцеві, коли він паркував машину в кінці стартової прямої. З"ясування причини відмови мотора можна вважати хорошою новиною для другого пілота "Феррарі" Кімі Райконена, оскільки на двигуні Ferrari 056, встановленому на його машині, стоять шатуни з іншої партії.

Цей мотор чемпіон світу має використати ще раз під час Гран-прі Європи, який пройде на новій вуличній трасі в іспанській Валенсії.

Зараз ви читаєте новину «"Феррарі" визначила причину сходу Масси на Гран-прі Угорщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі