четвер, 09 жовтня 2008 13:09

"Фенербахче" підпише 12-річного азербайджанського футболіста

Незабаром 12-річний нападаючий стамбульського "Фенербахче" Міркаміль Гашимов може підписати контракт з "Фенербахче", а згодом і отримати турецьке громадянство.

Схоже, керівництво турецького "Фенербахче" серйозно має намір отримати всі права на 12-річного азербайджанського нападаючого Міркаміля Гашимова. Представники стамбульського клубу хочуть підписати з футболістом довготерміновий контракт і надалі привернути форварда до ігор за збірну своєї країни.

Вчора з штаб-квартири Федерації футболу Туреччини поступив лист в офіс АФФА, в якому функціонери сусідньої держави попросили своїх азербайджанських колег надати інформацію про Міркаміля Гашимова і посприяти отриманню прав на трансфер цього футболіста.

Міркаміль Гашимов є вихованцем дитячо-юнацької школи бакинського "Нефтчі". Він виступав з цією командою на традиційному турнірі Бакинської футбольній федерації "Сабахин улдузлари" і навіть був визнаний кращим гравцем чемпіонату в сезоні 2005/06.

Останній рік Гашимов провів в Туреччині і вже зміг закріпитися у складі дитячої команди "Фенербахче". Але найцікавіше полягає в тому, що ще недавно в турецьких ЗМІ повідомлялося про намір керівництва стамбульського гранда видати азербайджанському футболістові турецьке громадянство і привернути в збірну своєї країни.

Відзначимо, що юним футболістом серйозно цікавиться німецький "Айнтрахт".

sovsport

Зараз ви читаєте новину «"Фенербахче" підпише 12-річного азербайджанського футболіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі