четвер, 03 квітня 2008 09:32

"Фенербахче" націлився на московський фінал

"Фенербахче" націлився на московський фінал

Головний тренер "Фенербахче", команда якого вчора обіграла у першому чвертьфінальному матчі "Челсі", зізнався, що його команда провела два абсолютних різних тайми. І якщо після першого вона повинна була програти, то в другому абсолютно заслужено забила обидва голи.

- Ми дуже задоволені результатом, хоча в першому таймі грали недостатньо добре. Таке відчуття, що ми не були достатньо сконцентровані на матчі. Втім, після перерви ми заграли краще, боролися за м"яч на всіх ділянках поля і перемогли. Якщо аналізувати перший тайм, то можна точно сказати, що "Фенербахче" повинен був програвати. Проте хід зустрічі повністю змінився після перерви - ми захопили контроль над грою. Для нас було дуже важливо виграти цей матч, і тепер ми володіємо невеликою перевагою. Нас чекає поєдинок на "Стемфорд Брідж", два з трьох можливих результатів якого виведуть нас у півфінал. З самого початку нашою метою була участь у фіналі. На даний момент наші думки пов"язані з візитом до Лондона і путівкою у півфінал. Проте ми вирішуємо своє завдання крок за кроком і хочемо відправитися до Москви.

uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Фенербахче" націлився на московський фінал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі