Ексклюзиви
середа, 13 червня 2007 16:01

"Фенербахче" буде платити Роналдо 7 мільйонів євро на рік

В найближчий день президент турецького "Фенербахче" Азіз Йілдірім вилетить до Мілана з метою проведення переговорів з керівництвом "Мілана" з приводу придбання бразильського нападаючого Роналдо, повідомляє Goal.

Турецький клуб вважає, що у нього є непогані шанси на покупку "Зубастика", якому буде запропоновано зарплату в розмірі 7 млн. євро на рік.

Недавно "Фенербахче" підписав контракт з бразильським захисником Роберто Карлосом з "Реала", і Йілдірім вважає, що присутність співвітчизника у складі команди може стати додатковим чинником, який вплине на рішення Роналдо. Окрім Карлоса в "Фенері" давно виступає бразильський плеймейкер команди Алекс.

Додамо, що бразильський нападаючий пов"язаний з "Міланом" контрактом до літа 2009 року. Бразилець почав свої виступи за "россо-нері" на початку 2007 року. З того часу він став твердим гравцем основи клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Фенербахче" буде платити Роналдо 7 мільйонів євро на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути