вівторок, 09 грудня 2008 13:20

"Евертон" запропонував "Зеніту" продати Погребняка

Агент нападаючого Павла Погребняка заявив, що петербурзькому "Зеніту" поступила пропозиція від "Евертона" про придбання гравця збірної Росії.

Головний тренер "ірисок" Девід Мойес в січневий трансферний період збирається укріпити лінію нападу. Причини для цього вимушені, оскільки відразу троє гравців лінії нападу вибули з травмами.

Основний бомбардир "Гудісон Парк" Айегбені Якубу пошкодив ахілл і в нинішньому сезоні вже не зіграє. Молодий Джеймс Вон - чекає у США операцію на коліні. Перманентно виникають болячки у Луї Саа, а 20-річний Віктор Анічебе, мабуть, ще не готовий поодинці нести атакуючі функції.

Згідно чуток, зацікавлений в нападаючому "Зеніта" Павлу Погребняку. Вже в середу, коли петербуржці зіграють проти мадридського "Реала" в рамках Ліги Чемпіонів, на цьому матчі повинен бути присутнім скаут англійців.

"Мені поступила пропозиція від "Евертона", а також від ще декількох англійських клубів", - заявив агент 25-річного футболіста Олег Артемов.

Euro-football.ru

Зараз ви читаєте новину «"Евертон" запропонував "Зеніту" продати Погребняка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі