вівторок, 05 серпня 2008 12:55

"Евертон" хочуть продати російським бізнесменам

Один із найтитулованіших клубів з батьківщини футболу - англійський "Евертон" - можливо, стане найближчим часом власністю російських бізнесменів.

Президент 9-разових чемпіонів країни Білл Кенрайт висловив готовність розстатися з правами на клуб, яким він володів останні вісім років. Це, на його думку, виведе команду на новий етап розвитку. Однією із головних умов президента - це гарантовані новим власником стабільність і фінансове процвітання клуба, що повинно допомогти "Евертону" скласти конкуренцію чотирьом найсильнішим клубам прем"єр-ліги.

За інформацією британської преси, найактивніший інтерес у купівлі клуба проявляють російські бізнесмени, особистості яких не називаються. Крім них на президента "Евертона" уже виходили американські і голландські інвестори.

- Кенрайт готовий продати "Евертон", тільки якщо буде упевнений у стійкості фінансового становища претендента, - наводить слова прес-аташе клуба Іана Росса Liverpool Echo. - Він не приховує, що не має коштів для подальшого розвитку "Евертона", але це не значить, що президентові байдужна його доля.

Sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «"Евертон" хочуть продати російським бізнесменам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі