неділя, 02 березня 2008 18:58

"Ефес Пілсен" розірвав контракти з баскетболістами, які відмовилися їхати на матч в Сербію

Керівництво турецького клубу "Ефес Пілсен" прийняло рішення звільнити з команди трьох американських баскетболістів, які з міркувань безпеки відмовилися летіти до Бєлграда на матч Євроліги з місцевим "Партизаном".

Захисникам Рашаду Райту і Дрю Ніколасу, центровому Лорену Вудсу і їх агентам вже повідомили про дострокове розірвання контрактів. Переговори з Ніколасом і його представниками вже завершені, а з Вудсом і Райтом ще продовжуються. Ще один американець, форвард Андре Хатсон приніс вибачення і залишився в команді.

Нагадаємо, що всі четверо вирішили відмовитися від поїздки до Бєлграда 27 лютого після консультацій з американським посольством в Сербії. Наступного дня без чотирьох гравців основного складу "Ефес Пілсен", головним тренером якого є американець з ізраїльським паспортом Девід Блатт (він також очолює збірну Росії), поступився з рахунком 65:78.

Після цієї поразки шанси команди на вихід в чвертьфінал Євроліги істотно знизилися, повідомляє Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «"Ефес Пілсен" розірвав контракти з баскетболістами, які відмовилися їхати на матч в Сербію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі