понеділок, 10 листопада 2008 17:39

"Доведу тренерам, що вони не помилились" - Марко Девіч

Коментар головного тренера, а також футболістів "Металіста" які отримали виклик в збірну України на товариський матч з Норвегією, який відбудеться 19 листопада в Дніпропетровську.

Мирон Маркевич:

- Звичайно, це хороша новина для футболістів і для всього клубу. Разом з тим, нам буде досить важко, адже у команди і так щільний графік. 19-го листопада - товариська зустріч з Норвегією, а 21-го у нас матч чемпіонату України з "Зорею".

- Проте, матч-то товариський.

- Так, я теж так думаю, великого навантаження не буде. Тренери збірної очевидно проглядатимуть різні поєднання футболістів, якщо наші хлопці і вийдуть на поле, то не більш, ніж на один тайм.

Сергій Валяєв:

- Для мене виклик в збірну був несподіваним, хоча, звичайно, я завжди мріяв про це. А тут відразу дві приємні події разом - і гол забив (у ворота "Кривбаса"), і виклик прийшов. Радий, що тренери збірної почали помічати наших хлопців.

- З таким божевільним графіком "Металіста" - ще і збірна.

- Та все під силу. Такі моменти в житті, звичайно, окриляють. І зараз я по-справжньому радий і щасливий.

- І легше, напевно, освоїтися буде, тому що з команди ти не один.

- Так, звичайно. Але з багатьма в збірній я і так знайомий - адже граємо в одному чемпіонаті. Я сподіваюся, що у нас все вийде. В усякому разі, повірте, зробимо все від нас залежне. Я думаю, і вболівальникам "Металіста" теж приємно, що футболісти з нашої команди будуть представлені в збірній України. І не один, а відразу три! Повірте, їхню підтримку ми завжди добре відчуваємо, де б ми не грали - і вдома, і на виїзді, а ось тепер ще і в збірній!

Марко Девіч:

- Я дуже, дуже радий. І ви самі знаєте, що це - результат відмінної гри нашої команди. Я це розцінюю як ще один крок вперед в моїй футбольній кар"єрі. Ігри за збірну України стануть цінним досвідом для мене, як для футболіста. При цьому я чудово розумію, що я зміг цього добитися, тільки завдяки грі у складі "Металіста". У мене величезне бажання показати себе у збірній.

Знаю, що зараз на мене ляже велика відповідальність. Але я готовий до цього. Це прекрасний шанс піднятися на новий ступінь. Сподіваюся, що і вболівальники мене теж підтримають. Також радий, що в збірну отримали виклик мої партнери по команді. Це означає, що ми своєю грою довели право грати в головній команді країни. Всіма думками я вже на зборах в Києві. І я доведу, що тренери не помилилися, запросивши мене.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «"Доведу тренерам, що вони не помилились" - Марко Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі