четвер, 22 травня 2008 09:27

"Доля зіграла за нас"

"Доля зіграла за нас"

Тренер переможців Ліги чемпіонів "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон визнав, що у вчорашньому матчі з "Челсі" його команді пощастило.

- Думаю, сама доля протягнула нам руку, як це було весь цей сезон, - наводить Reuters слова наставника МЮ. - У нас була блага мета, а це важливо. Проти такого важко боротися. Людей, які виконують благу справу, важко зупинити. А доля зіграла за нас, коли Террі посковзнувся.

Приблизно про те ж Фергюсон говорив і в 1999 році, коли "Манчестер Юнайтед" у фіналі Ліги чемпіонів у Барселоні в компенсований час вирвав перемогу у "Баварії". Тоді тренер також розмірковував про зв"язок з сером Меттом Басбі, який того дня відсвяткував би своє 90-річчя.

- Тричі поступався з "Абердіном", тричі - з "Юнайтед", не рахуючи Суперкубок Англії. Отже це - сьомий і вдалий раз, - відмітив шотландець. - Задоволений цим результатом. Після того, як Террі посковзнувся, подумав, що ми обов"язково виграємо. Відчуваю гордість, велику гордість і радість, що ми знову перемогли. Але довго святкувати не буду, вже завтра почну думати про новий сезон.

Футбол.ua

Зараз ви читаєте новину «"Доля зіграла за нас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі