вівторок, 18 листопада 2008 17:51

"Добре, що нам випав "Шахтар" - Мілош Нінковіч

Сербський легіонер "Динамо" Мілош Нінковіч, який сьогодні прилетів з Бельгії після операції, розповів sport.com.ua про жеребкування Кубка України, прикрі травми, які не дозволяють йому дебютувати за збірну своєї країни і про своє відновлення.

- Мілош, як оцінюєте результати жеребкування Кубка України?

- Я сьогодні дивився жеребкування, і дуже радий, що "Динамо" потрапило на "Шахтар". У півфіналі немає слабких суперників, і "Ворскла", і "Металіст" гідні грати у фіналі. Вважаю, що у нас шансів на вихід у фінал більше, тому що до півфінальної гри відновляться травмовані гравці, у тому числі і я. Сподіваюся, що ми підійдемо до гри з "Шахтарем" у повному складі і отримаємо перемогу в Донецьку.

- А як ви ставитися до того, що доведеться грати в Донецьку?

- Це ще один позитивний момент, який повинен зіграти в нашу користь. Мені більше подобається грати виїзні матчі, чим домашні. Я не хочу сказати, що у нас погані уболівальники, просто особисто у мене більше мотивації і настрій на гру при чужих трибунах.

- Динамо пропускає цей уїкенд в чемпіонаті. Це піде на користь команді перед грою в Лондоні?

- Так, це безперечно зіграє нам на руку. У нас дуже багато втомлених гравців, яким потрібний відпочинок. До гри з "Арсеналом" ми зможемо добре підготуватися, і показати свою гру. Перша гра в Києві показала, що ми можемо на рівних грати з такою сильною командою як "Арсенал". Тим більше у "Арсенала" зараз намітилася криза, тому потрібно грати і перемагати.

- Як проходить відновлення? Коли чекати в строю?

- Операція пройшла добре, без ускладнень. Ще днів десять побігаю на милицях, а потім приступлю до легких тренувань. Найголовніше, що я повернуся до січневих зборів команди, і не відстану від підготовки до весняної частини сезону.

- Здзвонювався з тренером збірної Сербії?

- Так, буквально годину тому спілкувалися. Звичайно дуже прикро, що не зможу зіграти проти Болгарії, адже Антіч на мене розраховував, і я був готовий до дебюту в збірній. Ніхто не чекав цієї прикрої травми. Шкода, що не зіграв проти "Шахтаря", і не зможу допомогти "Динамо" у відповідальних матчах Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Добре, що нам випав "Шахтар" - Мілош Нінковіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі