неділя, 20 травня 2007 17:58

"Дніпро" вириває нічию в Запоріжжі

Матч, який не мав абсолютно ніякого турнірного значення: "Дніпро" гарантував собі вихід в кубок УЄФА, "Металург" прописку в вищому дивізіоні зберіг. Але господарі поля поставилися до зустрічі з усією відповідальністю.

В першому таймі команди під назвою "Дніпро" на полі просто не було. "Металурги" комбінували швидко і креативно. Методичний обстріл воріт Старцева завершився їх взяттям: на 29-й хвилині неприкритий Сілюк отримав передачу від Аржанова в центрі штрафної й точно пробив в кут низом.

В другому таймі картина мало змінилася. "Дніпро" могло пропустити ще не раз. Наприклад, Годін з одного метра послав мяч над перекладиною. Не забити в такій ситуації було важче, ніж влучити.

А на 83 хвилині спрацювало старе правило "не забиваєш ти - забивають тобі". Русол в традиційному для себе стилі вразив ворота "Металурга" ударом головою після подачі Назаренка. Так матч і завершився, хоча "Дніпро" на нічию не заслуговував.

 "Металург" З - "Дніпро" 1:1 (0:1)

20 травня. Запоріжжя Стадіон "Славутич-Арена"

Арбітр: Іщенко (Київ)

"Металург": Постранський, Челядинський, Степаненко, Перішич, Квірквелія, Аржанов, Тигорєв, Кашевський, Годін (Полєвой, 84), Любарський, Сілюк

Головний тренер: Анатолій Чанцев

"Дніпро": Старцев, Грицай, Єзерський, Романчук (Шахов, 66), Русол, Шершун, Канкава (Бартуловіч, 46), Давідсон, Назаренко, Корніленко, Самодін (Мотуз, 75)

Головний тренер: Олег Протасов

Голи: Сілюк (29) - Русол (83)

Попередження: Квірквелія (48), Степаненко (63), Шершун (73), Давідсон (90)

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" вириває нічию в Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі