середа, 06 лютого 2008 13:35

"Дніпро" поклало око на зірку румунського "Стяуа" Діке

Лідер чемпіонату України дніпропетровський "Дніпро" поклав око на  27-річного атакуючого півзахисника столичного "Стяуа" і збірній Румунії Ніколає Діке.  За віце-капітана "Стяуа" клуб готовий викласти  $ 6,4 мільйона.

Обговорення можливості переїзду Діке за кордон - тема не нова. У березні 2007 року можливістю придбання цього футболіста цікавився французький "Лілль". У серпні "Бенфіка" запропонувала за трансфер Діке $ 8 мільйонів, але керівництво "Стяуа" відповіло, що не збирається продавати лідера команди менше ніж за $ 12-13 мільйонів. Потім з"явилася інформація про зацікавленність до Діке англійської "Астон Вілли" і грецького "Олімпіакоса".

Ніколає Діке може грати і на позиції форварда. У складі "Стяуа" він провів в чемпіонаті Румунії 154 матчі, в яких забив 64 голи. Також на його рахунку 6 м"ячів в 22 іграх за національну збірну. За підсумками 2006 року Діке був визнаний Gazeta Sporturilor кращим футболістом чемпіонату Румунії.

"Сегодня"
Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" поклало око на зірку румунського "Стяуа" Діке». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі